Aktuellt

Från Jorden till Månen är en tyngdlös fantasi baserad på Jules Vernes roman från 1865. Det är en berättelse om att längta både bort och hem. En dröm om hönor som sjunger Beethoven, det hemtrevligt sprakande ljudet av opera på vevgrammofon och den ljuva doften av stekta ägg.

För barn 7-12 år. Föreställningens längd ca 45 minuter. 

Manus inspirerat av Jules Vernes roman: Niklas Säwström och ensemblen.

Koreografi: Veera Suvalo Grimberg från Danskompaniet Spinn.

Musik av Jonas Franke-Blom, Puccini, Wagner, Debussy, Beethoven och en smula Édith Piaf.

Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=DO5lSAdfVZs

Youtube Hejopera: https://www.youtube.com/user/HejOpera

startsida
aktuellt
teater
film
discografi
biografi
ljudexempel
instrumentbyggen
Fiolbyggarklubben

Snäckan

Kärleken, döden och vi är ett körverk för tre solister om psykisk (o)hälsa, filosofi, mikrobiologi och livets förunderliga kraft.

Detta är ADAS tredje föreställning under rubriken GÖMDA HISTORIER som bygger på nutida historier om utsatthet. Tidigare föreställningar är Vi som bär världen om socioekonomiskt utsatta ensamma mammor och Camilla försvann om prostitution och människohandel.

Läs mer om detta spännade projekt och om föreställningen som gick av stapeln i september 2018 på teater Ö2 i Stckholm.

Klicka här!

DEN GIRIGE

En världsberömd komedi av Molière om hur besattheten av pengar påverkar ens liv och relationer. Teater Sesam presenterar nu sin egen tolkning av denna ständigt aktuella pjäs!

Sesam hemsida klicka här

Den lille prinsen är en poetisk och filosofisk musiksaga för barn från 6-9 år och deras vuxna baserad på Antoine de Saint-Exupérys klassiska bok från 1943 och som översatts till över 260 språk. Längd ca 40 minuter.

Med Saint-Exupérys klassiska bilder i fokus, sjunger och berättar vi fram en saga om vänskap, förundran inför vuxenvärlden, att våga resa långt långt bort och om att längta hem.

Den lille prinsens röst: Leo Sigelius 10 år Medverkande på scen: Emelie Sigelius och Jonas Franke-Blom. Baserad på sagan om Den Lille Prinsen av Antoine Saint de Exupéry Manus: Emelie Sigelius. Musik: Jonas Franke-Blom Illustrationer: Antoine Saint de Exupéry

Mer info och bokning: www.hejopera.se

URPREMIÄR av en sorgsen komedi med mörka hemligheter av Bengt Järnblad som även är författare till vår tidigare succé "Alice - eller Konsten att flytta en mamma!. Rosa lever ensam med sin hund Olav Gerthel. Dom väntar med andlös spänning på stegen i trapphuset. Men varför pratar Olav? Han är ju en hund...eller inte? Och finns Hunden, förutom i Rosas fantasi och drömmar?
Ett stycke ömsint teater som vibrerar av passion och längtan med inslag av musik, sång & dans.

Premiär 10 mars 2018 Aftonstjärnan kl 18

Nallarnas picknick 3-6 år

Wanselius produktion

Skapad av Peter och Louise Wanselius

En chanson–varieté med Fia Adler Sandblad, Ola Karlberg & Jonas Franke-Blom

“Fransk kärlek rostar aldrig” är älskade franska klassiker framförda av två skådespelare och en musiker som tolkar och sjunger intensivt på svenska!

Jacques Brel, Edith Piaf, Barbara, Gilbert Becaud. Oändlig är listan på gyllene strupar. Padam, Kom ihåg det finns rosor, Lämna mig inte nu, Domino. Grandios är listan på oförglömliga melodier.

“Fransk kärlek rostar aldrig” är ett samarbete mellan ADAS musikaliska teater & Big Wind.

Tidigare produktioner tillbaka upp